Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kan du

Kan jag få krypa upp i din famn
Om så bara för en stund
Kan du trösta mig
Så där som när jag var liten

Kan du ta min hand
Och hjälpa mig upp
De gånger jag har fallit
Så där som när jag var liten

Kan du sätta plåster
På alla mina sår
Och blåsa bort det onda
Så där som när jag var liten

Kan du ta oss tillbaka
Till tiden som var då
När barnet kände sig älskat
och jag var barnet då




Fri vers av Coldasice VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-05-16 00:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ömt skrivet.
2014-05-16

  Yeppis
Djupt skriven
2014-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Coldasice
Coldasice VIP