Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Isen knakar under mina fötter

Här är inte säkert att gå
Ändå går jag vidare
Rädd och osäker men m någon slags lycka
Av att faktiskt våga
Och en känsla av att det nog är rätt
Att falla djupt ner i en vak nu
skulle vara förödande
Istället börjar jag sväva
Fjäderlätt tar jag mig över denna svarta sjö
av hat, ångest och misär
Som om jag vore hjälpt av en ängel
En ängel som skyddar mig från allt ont


Det måste vara meningen
Betyda ngt
Det är menat att vara




Fri vers (Fri form) av Miss Zorba Trasselsudd
Läst 199 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-05-16 02:20



Bookmark and Share


  HumanlyDivine
Så vackert...
Ljus och mörker
Mod
Hopp
2014-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Miss Zorba Trasselsudd
Miss Zorba Trasselsudd