Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det växer

Du växer och strävar och klättrar
du gröna växt av frö
är du kommen
och ska dö
som vi alla
och jag bävar
vårdar ömt det frö
som strävar
I mig




Bunden vers av Lehva VIP
Läst 346 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-05-16 07:06



Bookmark and Share


  Anya VIP
Jaa visst är det hemskt när man inser att de liv man alstrat ska dö. Jag mår illa av tanken.
2014-08-31

    ej medlem längre
Berörande, rörande och vacker.
2014-08-12

  Marita Ohlquist VIP
Fin text om att vårda det levande tills det oundvikliga sker.
2014-05-16

  Cathrin M
Livet utanför och inom oss vackert skildrat.
2014-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Lehva
Lehva VIP