Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
text


implosion

jag är kärlek
med all kraft
imploderad
expanderad
till allt annat
allt är kärlek
kärlek är allt




Fri vers av Dobrica Vukovic VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-05-16 15:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dobrica Vukovic
Dobrica Vukovic VIP