Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bjuda på middag

Ikväll ska jag bjuda dig
På romantisk middag
På min balkong

Precis när solen har gått ner
Ska tända några ljus
Och duka fint

Jag har köpt en flaska vin
Och färska aprikoser
Som du tycker om

Jag vill visa dig
Min uppskattning
Och beundran

Så ikväll ska jag
Duka för en
Jag ska bjuda
Mig själv
På middag






Fri vers av Coldasice VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-05-16 16:27



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Mycket bra skrivet!
2014-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Coldasice
Coldasice VIP