Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BEDARRAR

 

Blåsten bedarrar

utanför mitt fönster

Så även

i min själ

med ett par ord

kom

lugnet

 smygande

och ljuset

 




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-05-16 16:46



Bookmark and Share


  Connie
Skön text att vila i!
2014-06-17

  Lars Hedlin
Rosamt i stunden!
2014-05-17

  Minkki VIP
vilsamt
2014-05-17

  M M Mannheim VIP
Ja, i de mörkaste stunder så kommer till slut ljuset. Fantastisk poesi!
2014-05-17

  Marita Ohlquist VIP
Det behövs inte många vänliga ord för att man skall få ro i själen.

2014-05-16

    ej medlem längre
Så skönt då...
2014-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP