Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett liv


Varje ord är en åsikt
Varje andetag

Ett liv




Övriga genrer (Aforism) av Anders Nordlander VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-05-16 23:29



Bookmark and Share


    jesse james
Bra sant/jj
2014-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP