Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland skälver verkligheten till lite


Det finns stunder när tiden inte har betydelse
verkligen är suddig

När du håller om mig
försvinner världen runtomkring oss

Nuet blir drömmen, drömmen är nu
och ditt hungriga leende är det enda som räknas

Dina händer följer min blick
du tar för dig av min lust

Vi finns men vi finns inte
Du säger sch och tystar mina tankar
vår verklighet är bara evighetens ögonblick
Vi är nu




Fri vers av Gigi
Läst 143 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-05-17 08:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gigi
Gigi