Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Anders

Jag vet inte varför du oroar mig
och egentligen borde jag vara ensam
Varför klarar jag det inte
Att bara vara
Jag söker upp dig som stör
mitt försök att landa

Kan jag landa i dig




Fri vers av Lehva VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-05-17 10:11



Bookmark and Share


  WyS VIP
Insiktsfull!

2014-05-18

  Marita Ohlquist VIP
Till och från söker vi landningstillstånd av olika skäl.
Ibland blir det beviljat, ibland inte.
2014-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Lehva
Lehva VIP