Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SOCKERVADDEN

flyter i dag

under oändligheten

vinden för den

dit vinden vill

 

Flugsnapparen

sjunger oupphörligt

tittar in i alla holkar

kanske är det

en liten mormon

 

Blommor tittar upp

ur rabatten

säjer

här är jag för dej

 

Älven glittrar här nedanför

på väg till havet

tar upp resande efter vägen

alla små bäckar

 

Det är

den vackraste månaden vi har

Maj

låt den dröja sig kvar

 

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-05-17 11:04



Bookmark and Share


  Minkki VIP
Du bär ett vackert namn!
2014-05-18

  Marita Ohlquist VIP
Man skall ta vara på det "gottaste".
2014-05-17

  stig wikman
SOCKERSÖTT.


kram från dalarna.
2014-05-17

  Lars Hedlin
Fluffigt i mjukhet!
2014-05-17

  aol
Sant vackert skaldat vännen
2014-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP