Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TÅRAR FALLER TYST



 

Tårar fallet tyst

och stilla

från själens djup

Känns

som jag har kastas

nedför stup

Ser mot toppen

Svår att nå

Likt orden

som jag ej kan förstå

 

 




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-05-18 11:52



Bookmark and Share


  Maria T
Mycken smärta bakom
2014-06-01

    Dan Myrbeck
Mycket fin!

Men du kan väl ändra till "kan förstå"
på slutet, så du inte missar det fina rimmet där!
2014-05-19

  Lars Hedlin
Berör inom!
2014-05-19

    ej medlem längre
En text i sorg, vill bara krama om.
2014-05-19

  Carina Bendix
Stark och berörande text.
2014-05-18

  Palett
Sorg och förtvivlan så fint uttryckt i din text.
2014-05-18

  Margithe VIP
smärtsam text på få rader bra formulerat.
2014-05-18

    ej medlem längre
Otroligt välformulerat, utan onödiga utvikningar
2014-05-18

  Marita Ohlquist VIP
Bra formulerad text om förtvivlan.
2014-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP