Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En repris


DÄR KÄRLEKEN ÄR EVIG



 

Vill du

vandra med mej

på en månstrimma

till stillhetens hav

Ro över

Ta karlavagnen

mot den gnistrande vintergatan

 

Stanna vid en strand

av ädla stenar

där musiken klingar

av harpospel

 

Gå bland rosor

utan törnen

Omges

av de underbaraste dofter

 

Stanna

där kärleken är evig

 

 

 

M-L

 




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-05-18 16:07



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Vacker… tycker om..
2014-05-31

  ResenärGenomLivet VIP
Det var en mycket vacker dikt...
2014-05-22

    ej medlem längre
Så vackert du skriver Maj-Lis!
Bokmärker denna fina.
2014-05-20

    Dan Myrbeck
Mycket vackra ord!
Har du läst längst upp till vänster
på min sida?
2014-05-19

  Lars Hedlin
Kärleksömt och längtandes!
2014-05-19

    ej medlem längre
Evig kärlek är det vackraste.
2014-05-19

  M M Mannheim VIP
Det här är riktigt vacker poesi
2014-05-18

  stig wikman
Underbart
Maj-Lis .

Okej , jag följer med .
2014-05-18

    Birgersdotter VIP
vacker harmoni
2014-05-18

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text om en plats för evig kärlek.
2014-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP