Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inget finns i evighet...

 

 

Man tror man har all tid i världen

Men man anar inte hur knapp den är

Det man tror ska vara för evigt

Kan få ett asburt slut

Man skjuter gärna allt på tiden längre fram

Och tänker sen sen sen

Allt som man tyckte var viktigt

Blir totalt oviktigt en dag

När man förlorar det käraste man har

Inget finns för evigt

Men man inser det för sent

Tiden tickar tick tack tick tack

Gör det du vill göra nu!

 




Fri vers av Anna Nyman
Läst 152 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-05-18 19:28



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra starkt och nära!
2014-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nyman
Anna Nyman