Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kampen om rätten till sitt kön?


KÖNSPOLEMIKEN

Nu skall alla
försöka att finna
sin egen särart
som man eller kvinna
.... eller måhända du är
en regnbågsgudinna
både äggad och skäggad
som mankvinna.

Ja idag
behöver man
varken vara
man eller kvinna
man kan vara
sin egen älskarinna.

Som självtillfredställd
tvåkönad hermafrodist
så empatiskt
blir livet genast toppen
när man har... både vaginan
och snoppen.

Aldrig blir du på kärleken
besviken
oändligt kan du ju pimpla
i lårbensviken.

Men..... en och annan
slår sig för pannan
och föredrar... fortfarande att välja
de som är de heterosexuella.



Gurra




Övriga genrer av gunnnar nylund VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-05-18 20:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

gunnnar nylund
gunnnar nylund VIP