Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lort

bläcket i försäkringens signatur har inte torkat
alla fakta processas i huvudet
jag brände mig i solen
och lider av sviterna än
alla fel jag gjort
dansar linedance i trånga rum
för att påminna om
hur jävla ont det gör
att falla naiv som ett barn
i jakten på något skoj




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 262 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2014-05-18 23:16



Bookmark and Share


  Alicia Stenfors
Krya på dig.
2014-05-22

    ej medlem längre
Ja, de sista tre raderna är talande - vi är många som känner igen oss.
2014-05-21

  Tess74
Sista tre raderna är klockrena, binder ihop hela texten
2014-05-19

  Staffan Nilsson
Fin om jakten på framgång - så läser jag texten - som inte blir som man tänkt sig.
2014-05-19

  Yrre VIP
Tycker om detta, speciellt de två sista raderna. Säger mycket om livet.
2014-05-19

  Fem hjärtan VIP
Berörs av din text!
2014-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling