Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en ynglings försvarstal




jag har skrubbat mina knän
jag har talat mig torr
det som återstår är tystnad
nu kommer ett skammens tal
klockor klämtar i var andetag
det ringer i öronen
du spottar ut din skuld




Fri vers av jonas a
Läst 264 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-05-18 23:52



Bookmark and Share


  Maria Natasja
Damn! Du sätter ord på något jag känner igen. Bra.
2014-07-18
  > Nästa text
< Föregående

jonas a
jonas a