Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en timme, en tanke, ett liv




så nära
att vara nära
tankar hörs
hunger kvävs
så långt borta
avlägset
ett döende eko
en glömd längtan
till synes omöjligt
till synes överallt
en flyktig blick
ett hjärta ritat i bläck




Fri vers av jonas a
Läst 279 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-08-26 17:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jonas a
jonas a