Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

drömfångare

efter ännu ett fall reser jag mig halvvägs
du har smittat mig denna gång likaså
smickrad
förförd
generad över mitt misstag blåser jag reträtt
stampar på mitt infall
spottar ur mig alla kommande komplimanger
ensam igen




Fri vers av jonas a
Läst 218 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-11-08 19:47



Bookmark and Share


  Niclas Petersson VIP
Känns och känns igen.
Gillar.
2018-11-08

  cilax VIP
gillar denna
2018-11-08
  > Nästa text
< Föregående

jonas a
jonas a