Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mardröm

mina tårar fryser till is
en promenad i motvind
vill vara ljus
vill hållas om
men det blir aldrig tyst i mitt huvud
alla ska vara med
helst elakheten




Fri vers av jonas a
Läst 195 gånger
Publicerad 2018-12-05 19:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jonas a
jonas a