Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förutbestämt




jag vill inte se din förståelse
jag orkar inte höra dina godtaganden
du har ursäkter
du har idéer
jag har svårt att stå
jag talar inte längre tydligt
du avslutar mina meningar
dina axlar stödjer mig
vi går tillsammans
vi går åt samma håll




Fri vers av jonas a
Läst 275 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-07-18 23:44



Bookmark and Share


  Maria Natasja
snyggt!
2014-07-18
  > Nästa text
< Föregående

jonas a
jonas a