Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två fel

Ur negativ energi vi båda är sprungna, skapade av misstro, fel och plågsamma andetag
Blivit kallade för fel hela livet vi har blivit, men vad är fel?
För mig är intet fel, bara deras syn på oss
Kan hända att jag gör fel, kan hända att du gör fel
Kan hända att vi båda är två fel, kan hända att vi två inte gör rätt
Kan det hända att två fel gör ett rätt?




Fri vers av byggpoeten
Läst 118 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-05-19 18:34



Bookmark and Share


  Marianne Räf
Kraftfull och med ett
elegant slut... ;D
2014-05-19
  > Nästa text
< Föregående

byggpoeten
byggpoeten