Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanden har runnit ut


Ögon bräckliga som glasdroppar
och dina blickar
skär i mig
när jag förstår
att du inser
sanden har runnit ut
och tiden har tagit slut




Fri vers av Hanna Pilbom
Läst 887 gånger och applåderad av 3 personer
Utvald text
Publicerad 2006-03-27 11:39



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
jag har ju litet svårt för blandad skrivstil i en och samma text och att här växla till kursiv stil för att liksom poängtera... känns konstigt i mina ögon

texten? jovisst, men det är formen jag kommenterar här
2008-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Hanna Pilbom
Hanna Pilbom