Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är ett pussel

Jag är ett pussel
javisst är jag ett pussel
med många kantiga bitar
en del passar inte alls.

Vissa bitar... är färggranna och fina
andra ogina och grå
bitar saknas
en del är för små.

Ännu har jag inte lagt färdigt
och blivit hel
ibland lägger jag faktiskt fel.

Jag är ett pussel
javisst är jag ett pussel
OCH
bitarna blir bara fler, fler och fler.



Gurra




Övriga genrer av gunnnar nylund VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-05-20 00:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

gunnnar nylund
gunnnar nylund VIP