Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnesbild

jag tror vi var nånstans vid havet när du sa
du hatar dig själv så mycket
att det blir svårt för nån annan att helhjärtat älska dig
vad vet jag
tellus är endast ett grönblått frågetecken
hängandes ute i den svarta rymden




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 262 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2014-05-20 14:12



Bookmark and Share


  pang
det är en stark och inträngande känsla som denna bild ger, utan att bli för förklarande.
2014-05-29

  Schizooliza
Snygg tankehållning o finfin text.
2014-05-29

  Lindha W Gustavsson
En vacker djup text som jag skall läsa flera gånger....
2014-05-22

    ej medlem längre
Så vacker text...sorgsen men tycker mycket om den
2014-05-21

  bumerang
Ett uppgivet "ödes-tänk" som avslutning.
Med en motsatt självuppfattning
kunde jorden framstå som ett
paradis. Tänker jag när jag läser
din fina dikt.

2014-05-20

  Lehva VIP
"tellus är endast ett grönblått frågetecken..." vilket vemodigt, vackert ordval:-)
2014-05-20

  Ingrid Trolle
Denna gillar jag
verkligen
2014-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling