Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord och aska

Orden jag skrev
blev till aska
som jag fimpade
från min cigarett.

Är du författarens dotter?
Livskonstnärens
lekande hund?

Askan av orden
landade på mina
oskrivna blad.




Fri vers (Fri form) av AmandaCarolina
Läst 131 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-05-20 17:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AmandaCarolina
AmandaCarolina