Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försök till flykt

Rastlösa vindar viskar
ditt namn.
"Kom lilla silverunge"
"Kom och lek med oss"
Förföriska lockelse.
Solvarma vårvindar.
Vidsträckta skimrande frihet.
"Kom"
Vinden viskar
ditt namn.

Oskrivna blad fladdrar förbi.
Fånga dem.
Fyll dem
med mening och evighet.
Kärlek och längtan.
Drömmar och sorg.
Fyll dem
med skärvor av krossat glas.

"Kom lilla silverunge"
Viskande vind.
"Pröva dina vingar av papper"
"Visst kan du flyga"
Förljugna susning.
Du flaxar i vinden.
Du kan inte fly.




Fri vers (Fri form) av AmandaCarolina
Läst 138 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-05-23 23:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AmandaCarolina
AmandaCarolina