Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag faller

En tromb sveper in över Malmö.
Det yr i huvudet
Tänk om?
Tänk om jag trampar snett.
Faller
skrapar knät
och höger hand?
Tänk om
du känner mig falla.
Tar du emot?
Räcker du mig din hand?
Eller vänder du mig ryggen?

Snälla.
Vänd mig inte ryggen.




Fri vers (Fri form) av AmandaCarolina
Läst 146 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-06-30 11:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AmandaCarolina
AmandaCarolina