Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På spaning efter kärleken


Gudinnan från det himmelska väldet

Vem kan släcka den elden
som brinner där inne
av hetta och lust???

Ack du kvinna
lik en gudinna av himmelska välden
du var väl den... som tände den
lågan i mitt bröst.

Jag trodde mig gjord
... trodde jag förstod
att jag var fylld av bly
förseglad med pansar
och igenväxt av sly.

Men då
det var då
jag tänkte på... den första stunden
jag såg dig
och blev trollbunden
av din grace.

Du spräckte mitt pansar
som om det vore av glas
smälte bort allt bly
och brände alla snåren av sly.

Du flög in
med kärlek i bilden
långt bakom iris
och min blanka pupill.

Du fann
att uttorkad och sinad
... tömd var brunnen
till mitt hjärtas oas.

Du fyllde den smeksamt
med munnen
viskade sedan lockrop
i retsamt gäckande emfas.

Oooooh du gudinna
född ur himmelska välden
säll är väl den
du bereder
att leda in i din paradisiska extas.

Ooooo du gudinna
född ur himmelska välden
jag ger dig
alla mina dagar av livet
och allt som dig behagar
skall varda dig givet
bara du blir min.



Gurra




Övriga genrer av gunnnar nylund VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-05-21 00:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

gunnnar nylund
gunnnar nylund VIP