Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Välförpackade snabbkoncept i tiden.


Kom och köp - konserverad gröt!


Jag som tänkte liva upp tillvaron med att gå och köpa mig ett kinderägg för att, ni vet den gamla reklamen, få tre saker på en gång: choklad, leksak och själva överraskningen. Den pirriga upplevelsen av att inte exakt veta vad som döljer sig innanför chokladskalet innan man ätit upp det.

Men, va tusan, tar nog den här Jesuspralinen istället eftersom den ju lovar hela åtta smaskiga fördelar helt gratis med garanti och allt. Gud så skönt att få stänga av hjärnkontoret ett tag och slippa få ta ansvar för sitt eget arma överbelastade förstånd.

Så klart jag slår till! Cheesus, here I come!
Undrar bara om han kommer i ett chokladskal el som en ostbåge...for a cheesier snack då kanske......?




Övriga genrer (Satir) av Schizooliza
Läst 458 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-05-21 04:34



Bookmark and Share


  Elina Vacker
Eller som leksak, för någon större överraskning lär det ju inte bli...

Elina
2014-05-22

  Lars Hedlin
JA man kan ju undra! Kanske dax att hitta på nåt nytt! ;)
2014-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Schizooliza
Schizooliza