Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Njut


En dag i morgon med

 

Lyft ögonen upp och se allt det underbara
som finns överallt och inom dig själv
Dina måsten lägg åt sidan, låt dom vara
och se till och NJUT utav att bara finnas till.

För mycket kan ju sparas till dagen därpå
vet du, allt behöver inte göras klart idag
Vila i dig själv , ta ett andetag, se hur himlen är blå
så kommer du sedan kunna ta nya lättare tag.

Det finns en dag i morgon också...

 




Bunden vers (Rim) av Christin Lederman VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-05-21 11:30



Bookmark and Share


  ULJO
Vackert i ord och bild
2014-05-23

  Gabrielle Laurèntzen
Åh vilken härligt dikt om att njuta av ögonblicken!

Underbart!


2014-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Christin Lederman
Christin Lederman VIP