Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill inte se dig må bra

Vem är jag
som inte vill se dig må bra
Jag är den
som du försökte bryta ner
för länge sedan
Jag står upp
men jag faller ibland
Tro inte att jag ligger kvar
någon längre stund
Hat är en stark känsla
och jag kommer alltid
upp på fötter igen
Hat är en stark
och en ren känsla
Hämnd är en självklar
och en naturlig handling
Vi möts igen
Till dess hoppas jag att du mår
som du förtjänar




Fri vers av Lehva VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-05-21 16:49



Bookmark and Share


  Anya VIP
En klok kvinna här på poeter skrev om skillnaden mellan att försonas och förlåta. Dessa ord kommer till mig när jag läser. vissa saker kan man inte förlåta och ska inte förlåta, men för sin egen del kan det vara bra att försonas med det som hänt. jag tänker mig någon form av acceptans: "Jaa detta har jag varit med om men nu går jag vidare". Så tänker jag när jag läser om diktarjagets tankar om hat och hämnd.

2014-05-23

  Magica VIP
Stark text.
2014-05-22

  Angel of love
Väldigt stark och kraftfull text.
2014-05-22

  WyS VIP
Styrka!!!
2014-05-21

  louisegirl
Just så..
Känner igen precis
Så bra förmedlat!
2014-05-21

    ej medlem längre
Ord med kraft som berör.
2014-05-21

  Connie
Stark, text, känner igen mig mycket. Förstår verkligen hur du känner!
2014-05-21

  Marita Ohlquist VIP
Starkt det här från en stark kvinna.
2014-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Lehva
Lehva VIP