Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Et dikt.


Kjøkkenbordet



Så stille hang de der

- gardinene

florlette blondegardiner
fra en svunnen tid


- alle minner de bærer på

fra samtaler
rundt et lite
kjøkkenbord

under lyset av
morgenen

- og i nattens timer


Stille hang de der
- gardinene

lenge etter at
samtalene


- hadde stilnet




Fri vers av Nina.K
Läst 183 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-05-21 18:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
just så!
2014-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Nina.K
Nina.K