Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtan som glöder

Jag föreställer mig en färg det är svårt
för att alla är så vackra.

Jag väljer en som din kind färgar.
Den är av din själ och ditt blod, av ditt
kött och din märg.

För jag älskar dig, hela dig. Du får mina
kinder att färgas röda, så som dina när
du ser på mig.

Våra hjärtan, låt dom alltid glöda.




Fri vers (Fri form) av Helena C.W.
Läst 357 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-05-21 23:18



Bookmark and Share


  bittemi VIP
Så fin!
2014-05-23

  ULJO
Ljuvlig text
2014-05-22

    Birgersdotter VIP
Underbar text
2014-05-22

  Lars Hedlin
Så fint skaldat!
2014-05-22

    ej medlem längre
Tärd av längtans brand...Lapplisa
2014-05-22

    ej medlem längre
Mjuk och fin text.
2014-05-22

    ej medlem längre
Varma vackra tankar.
2014-05-22

  M M Mannheim VIP
Fint skaldat! Värd att läsas. Lycklig den som dina känslor får känna.
2014-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Helena C.W.
Helena C.W.