Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en skamsen önskan.

En röd tråd löper genom luften
skör och oförutsägbar följer den
dit vinden för den
jämfört med min är denna blank
och lika ren som den första snön
jag är inte avundsjuk på dens oskyldighet
mer sorgsen över att veta att min tråd
aldrig kommer vara i närheten
av lika vacker och fri
Nersmutsad och ful flyger min
gömd för att folk ska se den
rädd för att smutsa ner någon annan
En röd tråd löper genom luften
skör och förutsägbar följer den
varenda steg jag tar
med en skamsen önskan,
att klippas av.




Fri vers av skogarna
Läst 291 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-05-21 23:36



Bookmark and Share


    jordmatt
mycket fin
2014-05-22
  > Nästa text
< Föregående

skogarna
skogarna