Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min vapenbroder

Du är min vapendragare
Höj din lans
för min är så liten




Fri vers av Lehva VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-05-22 12:03



Bookmark and Share


  Connie
Mycket sagt på få rader, älskar den <3
2014-05-23

    ej medlem längre
Underbar lite text...
2014-05-22

  Marita Ohlquist VIP
Bra formulerat.
Ibland behöver man hjälp.
2014-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Lehva
Lehva VIP