Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sökande.


Flykt

flisor från ekan
ekar

blåsor i händer
öppna, slutna, slutna.

flisor från ekan
ekar

sår över läppar
öppna, slutna, slutna.

utan början inget slut
em outro sssch

mörkare blir ljusare

lockar i vinden bleks i ammoniak

ljusare blev mörkare!

nya linjer av gräs och grus och asfalt formar dig
ur saltstänks fuktigvarmkall oändlig Atlant,

här, förlöses du
horisonten svalde ett hem
hit. utan namn

em outro sssch
utan slut ingen början

gömd kropp längs mina systrars hud
inte, genom våra läppar
sssch.

sluten tystnad
tystnad sluter
men, ekar

© Jenny Gustafsson




Fri vers (Fri form) av JkhG
Läst 174 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-05-22 20:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JkhG
JkhG