Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lämnad.


Sötsura smultron

bladen längs en smultronstjälk

tyngda

mot marken

böjda



borta är bäret smakat av särad mun

åt

och gick

du?



färgen

röda fläckar i mina händer

smultronfingrar

mot ditt öra



regn

kan inte skrubba bort

smultronläppar

mot min kind



läppar och fingrar.



blad

vissna längs stjälken

rispar bleka linjer

mot vår hud



linjer rispas bleka

böjda. tunga. stjälk



kyssen åt spillror

grönt rött regn

äter mig.



© Jenny Gustafsson




Fri vers (Fri form) av JkhG
Läst 186 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-05-22 21:13



Bookmark and Share


  ULJO
God poesi med inlevelse. Väldigt bra tycker jag
2014-05-25
  > Nästa text
< Föregående

JkhG
JkhG