Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hem, vägen bort, och vägen hem igen.


Roten ur

visa skitiga naglar
eller gå

den böjda ryggen
mot mig

våta kinder
mot svettig flanell
rouge rinner

nedför,
kletar
fastnar
nedför,

hakan
halsen
nyckelbenet
naveln

. sträcker rena naglar mot valkade fingrar
gå inte

skärvorna splittras
mossa och rost
panorama och pianospel
splittrar skärvor

jag klyvs ur kåda

rött puder skvalpar
i gropen
min navel

trasslig med knutar
är aktertrampen
navel - strängen

vi.

fläckade
ur svett
, liljekonvalj
ur röda tårar

klibbig, är vår flanell.


.


lämna mig inte



© Jenny Gustafsson




Fri vers (Fri form) av JkhG
Läst 171 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-05-23 19:21



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
du skriver riktigt bra
2014-05-28
  > Nästa text
< Föregående

JkhG
JkhG