Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknar dig

Om du vore här
Just nu
Då skulle jag resa mig upp
Full av kraft
Vi skulle gå ut
Le
Skratta
Springa

Du är borta
Jag sitter kvar




Fri vers av Lehva VIP
Läst 359 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-05-22 22:14



Bookmark and Share


  Connie
Å jag känner sorgen i hjärtat.
2014-05-23

  Marita Ohlquist VIP
Berör på djupet.
Känns igen.
2014-05-23

  Angel of love
Berörande vacker och sorgen.
2014-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Lehva
Lehva VIP