Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanktionerat av staten

himlen mår bäst ovan vatten
jag vandrar stillsamt på en brygga
anlagd i skogen
träsket gör ett hem åt myggen
som när sig på mina vinterben
maj har vaknat till ordentligt
jag är fotografen redo att skjuta
allt för konsten ropade bellman
ytspänningen brister när som helst
i våra kroppar och våra huvuden
alla tar sig ut på bryggan
där monica z generat posserar
kyssen ringer ut i alla klockor
tiden stannar till
fåglarna berikar med ett särskilt skrivet soundtrack
fastän jag inte vill
du är redo för din första comeback
vi sprattlar fast helheten står still
ska vi varva livet
ska vi ändra direktiven
vill vi så kan vi
viskar du kyssandes mitt öra




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 285 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-05-22 22:58



Bookmark and Share


  Alicia Stenfors
Fint skrivet!
2014-05-27

    Skaldekarl
Klar sommarkänsla!
2014-05-23

  ULJO
Briljant skrivet detta
2014-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling