Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Våndan av att ha ett barn med någon som inte är frisk.


Om du dör

Om du försvinner
Upphör att existera
Dör
Då tar du med dig all min ångest
dit du går
Kan du göra det för mig

Försvinna




Fri vers av Lehva VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-05-23 14:06



Bookmark and Share


  Anya VIP
Starkt! Tycker om det mörka i texten... precis så här tänker vi alla emellanåt.
2014-11-16

  Bibbi VIP
Känner igen det här tillståndet.
2014-07-16

  Annie b'larsson VIP
En liten kort text, som däckar mig.
2014-06-23

  Angel of love
Grep tag och ja som ett slag i magen, starkt berörande.
2014-05-23

    ej medlem längre
Ord som slår hårt i magen att läsa.
2014-05-23

  WyS VIP
Svår situation. Känns djupt!
2014-05-23

  Connie
Wow, den tog!
2014-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Lehva
Lehva VIP