Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknad

Smärtan i mitt bröst är ensamhet
Tårarna på min kind är saknad
mörkret i min blick e hat
skrattet i min röst är förakt

Hur mörk jag än må bliva
Hur många tårar jag än må fälla
Hur mycket jag än må skratta

Vad jag än gör så är min ensamhet stor
Vad jag än gör finns du i mina tankar
Vad jag än gör så saknar jag dig

Saknar dig, trots den smärta du givit
Saknar dig trots allt du gjort
I mitt hjärta finns du, hur mycket jag än försöker hata och förakta




Fri vers av byggpoeten
Läst 153 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-05-23 18:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

byggpoeten
byggpoeten