Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att klockan är 03:20 och man kan höra fågelkvitter

Jag skulle bli det du ville att jag skulle vara
Det jag gjorde förr skulle jag aldrig göra om igen
Men du vet att det är svårt att lova saker när man är i våldet av något som är starkare
Något som är starkare än sin egen vilja

Frågan är om himlen skulle släppa in oss två
Efter allt vi har gjort
Vi sprang ifrån allt och tog inget ansvar
Det var väl delvis det som gjorde att vi föll

Kan inte tvätta av alla mina minnen som är kvar
Det jag inte vill minnas sitter fortfarande fast
Det jag inte kan minnas är det som jag önskar jag kunde minnas
Alla drömmar som jag drömt förgäves

De säger att alla synder kan förlåtas
Jag väntar fortfarande
Efter alla dessa år
Jag väntar fortfarande på något svar

Det fanns ingenting bra med mig förrän du kom
Jag såg aldrig ljuset innan du öppnade fönstret
Inget hade varit skönare än att dela säng med dig en sista natt
Du stod med rakbladet i handen och allt blev rött
Dina handleder skapade röda konstverk




Övriga genrer av calle_
Läst 409 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-05-24 03:19



Bookmark and Share


  Carl Mikael Fäldt
Jag är verkligen tacksam över att hitta dina texter här i poethavet!

Du skriver fram smärtan på ett helt unikt sätt-tycker jag!
2015-03-29
  > Nästa text
< Föregående

calle_
calle_