Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fick ett mail om att jag inte varit inloggad på över ett halvår. Nu får ni vara nöjda.


Papperstiger

Naiv och samlar drömmar i jackfickorna
plockar stenar och pratar om spöken
jag slickar rent Karlavagnen om det får din uppmärksamhet
det är skitsnack som får jorden att gå runt
och nu för tiden är allt bara tyst

Jag vill sätta ord på papper och skrika rakt ut
backa undan, jag ber
hon sa "eskapism är bara ett annat ord för feg"
en jävel på kärlek, men alltid en aptit på att var ensam
längs broar, järnvägar, sängar

Men jag tror jag kommer klara mig
så länge Storgatan inte faller sönder
även om ljuset nästan gör mig blind
och skorna är fulla med sten




Övriga genrer av calle_
Läst 656 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2019-02-15 00:46



Bookmark and Share


  spitfire
fint, tre första raderna fångade mig!
2021-11-19
  > Nästa text
< Föregående

calle_
calle_