Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
titeln är lite i brist på kreativitet, men den får la duga tillsvidare


Portkod dra åt helvete

Det sved rätt rejält
de där fyra siffrorna
lite som att hålla händerna för nära en eld

Ett tag var det värt det tyckte jag
de där fyra siffrorna in till dig
de fyra sämsta siffrorna någonsin

Jag tog den största stenen jag kunde hitta
och slog den i huvudet så hårt jag kunde
i hopp om att jag skulle glömma din portkod




Övriga genrer av calle_
Läst 453 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2018-07-08 03:54



Bookmark and Share


  Flisan
När något så litet och enkelt kan göra så satans ont....
2018-07-08
  > Nästa text
< Föregående

calle_
calle_