Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du och jag och allt det där som kom emellan och förstörde

Ge mig något greppbart
något som får mig att sluta tänka
en dröm om att världen slutar snurrar
och att denna båt av oro slutar gunga

jag börjar mer och mer tro
att ytan på min säng aldrig kan ersättas
kärleken är elak, detta vet jag väl
den du gav mig innan du lämna
har jag sparat i min ficka
för att en dag
när det känns som allt hopp runnit ut
gräva fram det
och viska till vinden
"vi kunde bli så mycket mer"

men innerst inne visste jag nog att detta skulle nå ett slut
men snälla ge mig en chans att bättra
en möjlighet att hitta tillbaka
till allt som var
innan stjärnorna har brunnit ut




Övriga genrer av calle_
Läst 277 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-03-05 03:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

calle_
calle_