Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han har sett alla avsnitt av Twin Peaks

Det tog rätt lång tid innan jag kände mig hel igen
har ingen aning om det var detsamma för dig
om du ens var sönder efteråt
kanske inte lika sönder som jag var efter allt

Hand i hand längs snöfulla gator
det var så jag tänkte oss två
hand i hand längs skogsstigar
långt ifrån Småland
långt ifrån den dyra öl som vi allt för ofta skulle druckit
långt bort till större hus
grönare skogar
blåare vatten
mjukare vind

Behöver något som känns igen
en adrenalinkick från helvetet
skadeglädje för någon som delar ut magazinet
en natt full med pizzakartonger och carlsberg
ett vatten som aldrig slutar rinna
en sång som aldrig slutar spelas i bakgrunden samtidigt som jag läser böcker som vi delade

Vill ha något som bränner i bröstet
men du ville härifrån
till en stad som kunde ge möjligheter
till något som kunde ge mer än bara kärlek
ett hopp om att hitta allt på samma ställe
och inte bara pendla mellan trygghet och framgång

Hand i hand i en gränd full med höstlöv
blött hår som lägger sig mot hud
spring i benen som aldrig springer för långt
aldrig komma tillbaka till Småland igen

Hand i hand
tillsammans ville jag att vi skulle va
men du har hittat nån som skryter att han sett Twin Peaks om och om igen
och jag har inte sett ett enda avsnitt




Övriga genrer av calle_
Läst 753 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2017-10-23 06:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
som en sorgsen vind
varför jämföra
alla är ju bra

2017-11-02

    ej medlem längre
Det kulturella kapitalet slår till igen!
2017-10-29

  minblekakind VIP
Wow.
2017-10-26
  > Nästa text
< Föregående

calle_
calle_