Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du

Det är rätt jobbigt
att stå i duschen
och försöka pussla ihop mig själv
samtidigt höra dina ord eka
"du må vara trasig
men du är så jävla bäst ändå"

Att ens försöka hitta alla bitar
i detta hav av hud
kanske ska jag bara sluta försöka
nu när jag inte får räkna dina fräknar
eller ta på dina lår
dela dina andetag

Dina ord de ekar
jag blundar igen
letar och letar
efter den bit av mig
som kallas du




Övriga genrer av calle_
Läst 475 gånger och applåderad av 12 personer
Utvald text
Publicerad 2020-02-06 19:55



Bookmark and Share


  Daphne VIP
Så vacker! Pusslar alltid i duschen i hopp om att kunna pussla en du-bit! Gillar dina nakna ord!:)
2022-03-09

  lodjuret/seglare VIP
Bokmärker texten, precis innan jag lämnar rummet för att se om det kom post...
2022-03-08
  > Nästa text
< Föregående

calle_
calle_