Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alien

Det bor en alien i mig
Bump, bump, bump
Jag tror att den väntar
Bara väntar på rätt läge
Då den ska komma ut

Men än dröjer den sig kvar
Jag tror att den gillar läget
Som den är i nu




Fri vers av Linen
Läst 454 gånger
Publicerad 2006-03-27 16:48



Bookmark and Share


    Erika H
*ler*
hur känns det att ha en alien i sig?

ibland kan jag känna mig som om jag kommer från en annan planet men detta har jag aldrig upplevt

du har ett lättsamt språk och ett härligt flyt
härlig läsning
erika
2006-10-06

    ettolrahC
Jag kan inte skicka meddelanden...
Du borde kika in Julia Vinograd (poet från Usa).
Hon kallas även för "The Bubble Lady".
Hon blåser bubblor för rättvisan.
Bubbla & Out
2006-06-07

  Daniel_78 VIP
wiiee hoppas det är en söt liten krabat
med självlysande finger och som pratar
skojsigt =)
2006-04-26

  Propella
*skrattar*
Härlig dikt! Tycker om det mjuka i den, det lekfulla. Snyggt!
2006-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Linen
Linen