Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Erfarenhet

Jag grät
men det var inte tårar jag såg i spegeln.
Det var regnet som kom ur flydda dagar
fyllda av lågtryck
som mina kläder upplevt

När solen kom fortsatte regnet
men jag gladdes åt erfarenheternas rikedom
som jag lyckats fånga

Dock saknar jag våren ibland.
Den tid då framtiden ännu inte haft
sin vernissage




Fri vers (Fri form) av Lennart Arvidsson
Läst 149 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-05-24 13:57



Bookmark and Share


  Jan Linderoth
Gillar dina slutklämmar...lite dumt uttryckt, men du förstår nog. Vernissager vet jag ju hur de fungerar.
2014-05-29

  LinneaH
Denna gillade jag jättemycket!
2014-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Lennart Arvidsson
Lennart Arvidsson